Després d’observar amb atenció aquests gràfics podem afirmar que el que li preocupa més a la gent sobre la indústria de Gurb és l’augment de la indústria i de les emissions contaminants, aquestes opinions ocupen el 50%, es normal, ja que la gent està veient els danys que hem arribat a causar durant tots aquests anys com el canvi climàtic i ara s’estan preocupant i fins hi tot actuant. El que els hi agradaria millorar del teixit industrial seria la construcció de més empreses que apostin per energies renovables, aquest grup de persones són un 56,7%.

Pensen que la millor opció per millorar Gurb és afegir més serveis públics amb un 42,5% dels vots. Com que les empreses no utilitzen energies renovables, la contaminació és la gran preocupació d’un 41,7%. En l’explicació d’aquestes eleccions, el que més predomina és el no ho sé amb un 41,5%. Com podem comprovar les persones estan d’acord en la disminució de la contaminació de les indústries a Gurb, aquesta resposta ocupa un 85,6%.

De l’1 al 10 la preocupació que té la gent, en general, de la industrialització és un 8 amb el 21,2%, com a resposta més repetida, per tant hi ha una por considerable en que les zones industrials es “mengin” les zones urbanes. 62 persones, un 59,6%, creuen que l’augment de la població va de la mà de l’augment de la industrialització. En la pregunta de si creuen que casa Tarradellas es ‘menjarà’ les altres empreses, les respostes han estat molt contradictòries, ja que 40 persones, un 38,5%, creuen que no passarà, i 38 persones, un 36,5% creuen que si i per tant estan molt preocupades.   

Categories: Estadística

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web utilitza galetes. Si no dius res, vol dir que vols afegir-te    Veure Política de cookies